Switsj kinderkleding
Image default
Shopping / Clothing

Petten voor in de winter

Bij de winter zijn mutsen het meest geassocieerde hoofddeksel. Toch kan de pet in de herfst en winter ook een fijn en stijlvol accessoire zijn. Veel soorten petten zijn ook leuk om te dragen in de winter, er zijn zelfs petten die speciale aanpassingen hebben zoals de snapback caps. Hieronder overlopen we enkele petten die ideaal zijn om te dragen in de herfst of de winter. 

Een waxed flat cap. Dat is een pet die een speciale coating gekregen heeft zodat ze waterafstotend is. Ook perfect op een regenachtige herfstdag dus! De petten hebben een comfortabele pasvorm en de binnenkant is gewatteerd zodat ze lekker warm zijn. Deze petten zijn beschikbaar in leuke hersftkleuren zoals olijgroen en kastanjebruin.

Ook de platte pet is een leuk accessoire voor zowel mannen als vrouwen om te dragen in de winter. Dat zijn petten waarbij er geen afzonderlijke klep is maar waarbij de stof gewoon doorloopt. Ze zijn gemaakt van katoen en aan de binnen zit een zweetband die hem comfortabel om te dragen maakt. 

De dandy pet is ook een heel stijlvol hoofddeksel om je lekker warm te houden in de herfst en de winter. Deze petten zijn volledig gesloten, aan de voorkant zit een kleine klep en bovenop de pet zit een knoop. Dandy petten zijn echte klassiekers. Het visgraatmotief maakt ze extra stijlvol. Ook deze petten zijn in winterkleuren beschikbaar zoals een grijs-zwarte dany pet of een olijf groene dandy pet.

Als het echt heel erg koud is, kan je gaan voor een pet met schapenvacht. Deze petten hebben opklapbare oorwarmers in imitatie schapenvacht die je kan loslaten zodat ze over je oren vallen en die lekker warm houden. Ook in de binnenkant zit lekker warme schapenvacht. Dé ultieme pet voor op koude winterdagen dus! Bovendien is de buitenkant bedekt met een PU-coating zodat die weersbestendig is.

https://www.snapbacks.nl/