Switsj kinderkleding
Image default
Shopping / Clothing

Speelgoed

Wanneer je ontdekt dat je zwanger bent, zal er veel veranderen in je leven. In de eerste week denk je natuurlijk alleen aan schattig speelgoed en baby kleding, maar je zal over veel meer moeten gaan nadenken. De eerste weken heeft dit natuurlijk nog geen haast, maar in de laatste termijn zul je toch echt alles moeten aanschaffen voor de babykamer.

 

Babykamer

Voor een baby is de babykamer een belangrijke plek. Je moet op tijd alles kopen wat je nodig hebt hier, zodat je na de bevalling je hier geen zorgen meer over hoeft te maken. De hele basale dingen zijn belangrijk, zoals de kleuren van de muur, maar ook over de details moet je gaan nadenken. Wil je bijvoorbeeld speciale kinderlampen of toch gewone lampen. Ook zul je een goede opbergkist nodig hebben voor speelgoed. Kinderen krijgen bij elke verjaardag extra speelgoed, waardoor ze na verloop van tijd aardig wat hebben. Speelgoed dat los rondslingert, kan echter gevaarlijk zijn. Je kan zelf uitglijden over losse knikkers of je kind kan kleine onderdelen in de mond stoppen. Zorg er dus voor dat je alles goed opbergt. Het bedje dat je koopt is ook belangrijk. Zorg ervoor dat de randen hoog genoeg zijn, zodat de baby niet uit het bed kan klimmen en vallen. Er moet ook een goede kast aanwezig zijn, zodat alle baby kleding en later kinderkleding hier opgeborgen kan worden. Je wilt tenslotte niet dat alle kinderkleding los rondslingert

 

Extra kind

Een belangrijke factor om mee rekening te houden is een mogelijk tweede kind. Denk er alvast over na of een extra kind in dezelfde kinderkamer gaat slapen of dat het tweede kind een aparte kamer krijgt. Als de kinderen in dezelfde kamer komen, is een neutrale kleur op de muren en kasten aan te bevelen. Wanneer je een dochter krijgt en je alles roze verft, is dit lastig als je tweede kind een jongen is.

 

Al het speelgoed en kindermeubels bij elkaar!

Voor alle benodigdheden en speelgoed voor op je kinderkamer kun je terecht bij Jut en Juul. Bij deze winkel kun je voor een goede prijs in één keer alles krijgen wat je wilt!

 

https://www.jutenjuul.nl/