Switsj kinderkleding
Image default
Shopping / Clothing

Steeds meer mensen bewegen

Bewegen is enorm goed voor je. Het laat je optimaal gebruik maken van je lichaam en het brengt alleen maar positieve punten. bewegen wordt vaak gedaan om gewicht te verliezen en er slanker uit te zien. Maar bewegen is niet alleen daar goed voor. Tuurlijk is het fijn om een mooi en strak lichaam te hebben maar het zorgt voor meer. Vooral mentaal kan bewegen veel te weeg leggen. Het zorgt er voor dat we een leuke afleiding hebben voor bijvoorbeeld naast ons werk. het geeft rust en ontspanning, want je bent bezig met je lichaam en spant je fysiek in. Dit in tegenstelling tot het werk waar vooral mentale inspanning nodig is. Naast de rust en ontspanning zorgt het ook voor betere prestaties op het werk. het geeft ons meer energie om aan de dag te beginnen en meer rendement uit de dag te behalen. In dit artikel zal er meer informatie worden gegeven over de wereld van bewegen en op welke manieren we dat allemaal doen.

Bewegen begint al vanaf kinds af aan. We willen op jonge leeftijd de wereld verkennen en zoveel mogelijk bewegen. Dit deden we door op een sport als voetbal te gaan maar ook op andere manieren. We deden dit ook doormiddel van buitenspelen. Buitenspelen deden we op heel veel verschillende manieren. We gingen vaak in de aarde of modder baggeren, maar ook sporten met onze vriendjes. Een van de meest leuke buiten speel activiteiten is de trampoline. Wanneer een vriend of vriendinnetje een trampoline had gingen we massaal naar zijn of haar huis om daar te gaan spelen. En de trampolines kwamen ook in allemaal verschillende soorten. Zo was de trampoline met veiligheidsnet er een die vaak voor kwam. Het maakt dus niet uit hoe we bewegen maar dat we bewegen.

Bewegen brengt veel positieve punten voor zowel mentaal als fysiek opzicht. Het is dan ook belangrijk dat we goed en meer gaan bewegen, want dat is iets wat eigenlijk nog te weinig gebeurd.

https://www.trampolines.nl/