Switsj kinderkleding
Image default
Shopping / Clothing

Verveling door de coronacrisis?

Na meer dan 10 dagen binnen gezeten te hebben begint de verveling toe te slaan. Je hebt alle series al gekeken en het gamen komt je neus uit. Waarschijnlijk blijft Nederland langer op slot zitten en moet jij je nog veel langer gaan vermaken dan deze 10 dagen. Om je door deze moeilijke tijd heen te helpen hebben wij deze blog voor je opgesteld, zodat jij je tijd nuttig kan invullen en je niet heel netflix straks uitgespeeld hebt.

Drummen

Drummen is niet meer de dure hobby die het ooit was. Tegenwoordig zijn er elektronische drumstellen. Een elektronische drumstel kan veel meer dan een akoestische en is ook nog eens goedkoper. Het drumstel kun je overal mee naar toenemen en neemt niet zoveel ruimte in beslag. Wil je eerst een elektronisch drumstel proberen? Dat kan want vele bedrijven doen aan elektronisch drumstel huren. Ben je totaal niet bekend met drummen dan hoef je niet getreurd te zijn, want tegenwoordig kan alles dankzij het internet. Een online drumles leert je de basics hoe je drumt en binnen no time kan je straks je eerste liedje mee drummen.

Bordspel

Zit je thuis opgesloten samen met je familie en wordt je samen gek van elkaar? Koop dan een bordspel zoals monopoly of speel samen Jenga. Bespreek wel duidelijk de regels. Samen een spel spelen zorgt voor uitdaging en het behouden van de sfeer. 

Blijf fit

Omdat alle sportscholen en sportclubs dicht zijn kan het lastig zijn om te gaan trainen. Eenmaal thuis niks doen kan je lui maken, maar dit is niet de bedoeling. Zorg ervoor dat je actief blijft en train minimaal drie keer thuis. Zorg ervoor dat je ook rond in het huis blijft lopen, zodat de bloedsomloop gestimuleerd blijft. Daarnaast zorgt het bewegen voor een beter immuunsysteem, zodat je beter beschermd blijft tegen het virus corona.

 

https://www.onlinedrumles.nl/