Switsj kinderkleding
Image default
Shopping / Clothing

Help, ik krijg een groter huis!

We hebben er hard voor gewerkt. Vaak begint het met een eigen bedrijfje, waar veel bloed, zweet en tranen in is gestoken. Dat groeit langzaamaan uit tot een steeds groter een prominenter bedrijf in de bedrijfskring. Daardoor komt er eindelijk veel geld binnenstromen. En daarmee kan je leuke dingen doen; wat vaker uit eten, op mooie vakanties en natuurlijk een groter huis kopen. Voor veel mensen is het bezitten van een alleenstaand huis een droom. Nooit meer last van de buren, een mooie grote tuin en veel ruimte in huis om alles kwijt te kunnen. Maar dat laatste valt vaak toch vies tegen. Want zoveel spulletjes hebben we vaak helemaal niet. Wanneer je dan alles hebt verhuist en kijkt naar de lading spulletjes, ben je toch wel teleurgesteld met hoe leeg het huis er uit blijft zien.

Gelukkig hoeft dit niet per se zo te zijn. Je hebt namelijk genoeg geld om je huis een heuse make over te laten geven. Alle oude spulletjes die er niet meer bij passen, kunnen dan prima naar de kringloopwinkel. Dit kan je natuurlijk zelf doen, maar niet iedereen heeft daar de tijd, de zin en het oog voor. Slim is het dan om naar een huiselijk design bureau te gaan. Die kan je adviseren hoe je de ruimte het beste op een mooie manier kunt vullen, zonder dat het of te leeg of te vol wordt.

Daarnaast kan een design bureau natuurlijk het beste jou persoonlijke stijl omzetten in een interieur waar jij van houdt. Want we weten vaak wel wat we willen, maar hoe je dat in een mooi jasje hijst, is dan de vraag. Daarom gaat het design bureau met jou na wat jouw stijl is. Is dit industrieel design, of juist eerder romantisch? En welke kleuren vind jij het allermooiste, en welke mogen juist helemaal niet terug komen in het interieur?

 

https://bpo.nl/