Switsj kinderkleding
Image default
Shopping / Clothing

Het voorbereiden op de zomer

Over enkele maanden is het weer zover. Zomer komt eraan! Naast het lekkere weer, het buiten in de tuin kunnen zitten speelt er altijd wel vraag onder sommige mensen, namelijk: is mijn tuin zomer ready? Uw tuin heeft namelijk het zwaar zitten verduren in de winterperiode. Zo kunnen de bloemen en planten het niet hebben overleefd gedurende deze periode. Het is verstandig rond deze periode nieuwe producten te kopen om uw zomer in de tuin zo fijn mogelijk te ervaren. In dit artikel lees je een aantal tips om uw tuin zomer-ready te maken.

 

Allereerst is het een aanrader om je planten in je gazon bij te werken. Het kan dus geen kwaad om een keer de tuingigant te bezoeken, om nieuwe bloemen en planten in te kopen. Koop wel kleuren die in uw tuin passen. Zo is het geen gezicht om een kleur te nemen die totaal zit te vloeken met de rest van je tuin sanitair en planten/bloemen.

Ten tweede is het nu de perfecte tijd om je schutting of andere houten meubelen te gaan verven. Een schutting verven is een makkelijke klus met de juiste gereedschap. Zo is het verstandig om houtbeits hierop aan te brengen. Deze verf is speciaal bedoelt voor het hout en zorgt ervoor dat het weer enkele jaren mee kan. Naast een schutting kun je hiermee ook je tuinhuis, houten bank of houten tafel gaan schilderen. Er is genoeg keuze aan kleuren en is het een aanrader om eens een nieuwe kleur uit te proberen. Zo heb je houtbeits in meerdere Scandinavische kleuren, van geel tot groen. Daarnaast is het een mogelijkheid om een matte kleur of gladde kleur aan te brengen.

 

Tot slot is het weer tijd om je onkruid tussen de tegels te halen. Dit onkruid is immers geen gezicht en zorgt alleen maar voor narigheid.

https://www.moosefarg.nl/