Switsj kinderkleding
Image default
Shopping / Clothing

Stralende lach door witte tanden

Voor mensen zijn witte tanden hebben erg belangrijk. Rondom deze tijd is het zeker een trend om witte tanden te hebben. Veel beroemdheden hebben een stralende lachen kaarsrechte tanden. Tegenwoordig is deze trend uit de hand gelopen en mag niks meer heef staan en erg wit eruit zien. Uit nature is niet de bedoeling, maar een beeld wat wordt gecreëerd door de mens dat het van nature is. Achter tanden zit namelijk een stukje genetische kant aan, wat bepaald wat voor kleuren je tanden hebben. Dit komt door de kleur van het tandbeen, deze kleur zorgt voor de kleur van de tanden die te zien zijn in je gebit. Het is belangrijk om witte tanden te behouden door goed te poetsen, anders kan je gaatjes oplopen.

 

Maar hoe moet je poetsen? Veel mensen poetsen elektrisch andere met de hand. Elektrische tandborstels worden toch als beter omschreven. Zo maken deze tandenborstels betere bewegingen om de tanden te reinigen. Verder is het belangrijk dat op de tandenborstel de haartjes niet te hard zijn. Zachte haartjes zorgen er namelijk voor dat je op plekken kan komen waar harde niet bij kunnen. Ook is het belangrijk om niet al te hard te gaan drukken tijdens het tandenpoetsen, aangezien je je eigen tandvlees kan beschadigen. Elektrische tanden borstel  moeten om de 3 maanden vervangen worden om het maximale effect van poetsen te krijgen.

 

Je kunt er ook voor kiezen om je tanden bleken. Las je er bijvoorbeeld alles aan doet om witte tanden te krijgen door extra goed te tandenpoetsen, maar je krijgt ze maar niet kunt je er ook voor kiezen om ze te gaan bleken. Gebleekte tanden zijn erg mooi maar is niet voor onbepaalde tijd. Zo verminderd je glazuur waardoor ze langzamerhand weer geel worden. Je moet het dus bijhouden en af en toe laten bleken.

https://witgebitnederland.nl/