Switsj kinderkleding
Image default
Shopping / Clothing

Wat kost een app laten maken?

Wat kost een app laten maken?

Als bedrijf kan je niet achterblijven. Elke organisatie heeft wel een eigen app waar haar consumenten gebruik van kunnen maken. Jij kan natuurlijk niet achterblijven en je vraagt je af wat app laten ontwikkelen kosten.  Je hebt zelf nul verstand van programmeren, vandaar dat het een beter idee is om het te laten maken door een professional. Een app laten maken door een professional is duur, maar is op de langer termijn beter. Hoe duur het kost en wat je precies kan verwachten gaan we in deze blog bespreken.

Een app kan er voor zorgen dat je meer klanten aan je merk bindt. Meer klanten aan je merk betekent meer omzet. De kosten van de app kan je dus in de langere run wegwerken met extra omzet. Via een app kunnen er tal aan processen geautomatiseerd worden waardoor de administratie verminderd wordt. De kosten van een app zijn vooral gebaseerd op de doelen van de app en de functionaliteit. Eenvoudige apps zullen minder kosten dan ingewikkelde apps.

Voordat je met een idee naar een app ontwikkelaar gaat moet je als eerst duidelijk weten waarvoor je de app gaat gebruiken en wat de doelen zijn. Zonder plan kan de app ontwikkelaar je niet goed helpen. Een goede voorbereiding is dus echt noodzakelijk. Als je jouw wensen hebt door gespeeld zal de app ontwikkelaar met een oplossingen komen die het beste bij jouw idee past. Gemiddeld zijn de kosten van een app bouwen tussen de 25.000 en 40.000 euro.

De prijs zal echt bepaald worden om welke wensen je hebt. Wil je bijvoorbeeld dat de app op meerdere besturingssystemen beschikbaar is? Dan zal dit je meer kosten dan alleen een iPhone app. Ook features zoals NFC , GPS tracking en bluetooth kost extra geld. Dit zijn opties die extra tijd in het ontwikkelen mee brengen.

https://www.edit4u.nl/